Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Sector

Sociale Woningverhuur

Voor elke woning zoek je een passende huurder. Het inkomen van die potentiële huurder speelt hierin een belangrijke rol. Datakeeper helpt bij het passend toewijzen van een woning. Betrouwbaar én snel.

sociale verhuur header.

Voorkom betalingsproblemen:
doe de inkomenscheck met Datakeeper

Handmatige inkomenscontroles zijn tijdrovend en foutgevoelig

Als verhuurder zorg je ervoor dat huishoudens een woning krijgen toegewezen die aansluit bij hun inkomen. Hiervoor dien je te beschikken over de precieze inkomensgegevens van de kandidaat-huurders. Met Datakeeper vraag je deze gemakkelijk op. Je beschikt binnen no-time over geverifieerde inkomensgegevens, direct afkomstig van de bron.

💡 Voorkom betalingsproblemen en verifieer inkomens. Gebruik Datakeeper voor een betrouwbare check.
Een vrouw die handmatig haar gegevens invult.

Datakeeper is al aan meerdere platformen verbonden

Ben je veel tijd kwijt aan handmatige controles? Tijd die je liever anders zou besteden? Met Datakeeper kies je voor een snellere doorlooptijd en betere service voor je klanten. Ook handig: Datakeeper is al aan meerdere platformen gekoppeld, zoals het OSRE-woningdossier.

💡 Bespaar tijd en gebruik de Datakeeper app voor een betere service richting je klanten.
Een vrouw die blij naar haar laptop kijkt.

Samen komen we tot de beste oplossing

Datakeeper biedt diverse pakketten en op maat gemaakte producten aan. Zo kunnen we elke klant optimaal van dienst zijn. Wil je alleen de inkomenscheck inzetten of ook de Datakeeper login gebruiken? We helpen je graag het voor jouw bedrijf perfecte product samen te stellen.

💡 Kies voor service op maat. Stel dataverzoeken gemakkelijk samen met Datakeeper.
socialeverhuur_001.

Producten voor 
sociale woninghuur

ID icoon.
KYC check
Het principe "ken je klant" wordt steeds belangrijker. De Know Your Customer check (KYC) doe je nu snel, veilig en gemakkelijk met Datakeeper. Meer informatie ›
Euro icoon.
Financiële check
Financiële checks voer je veilig uit met Datakeeper, voor de meest gevoelige processen. Denk aan het afsluiten van een hypotheek of een huurovereenkomst. Meer informatie ›
ID icoon.
ID-verificatie
Ontvang snel de geverifieerde identiteitsgegevens van je klant. Rechtstreeks vanuit de bron voor een veilig identificatieproces. Meer informatie ›

Zij gebruiken Datakeeper al

Autohopper

Autohopper

Eenvoudig en veilig een auto huren met de Datakeeper app

Datakeeper: meer snelheid en gemak
voor elk bedrijf

Eenvoud

Na het versturen van het gegevensverzoek kunnen gebruikers de benodigde gegevens opvragen, die de organisatie als één overzichtelijk pakket ontvangt.

Alles-in-één

Onze wallet biedt toegang tot de gegevens van o.a. UWV, Belastingdienst, bankgegevens, etc. en combineert verschillende stappen zoals identificatie en het ondertekenen van documenten.

Dataminimalisatie

Vraag alleen de gegevens op die nodig zijn. Bijvoorbeeld alleen een geboortedatum, zonder dat je het BSN van het paspoort ontvangt.

Ontdek onze sectoren

Autoverhuur header.

Autoverhuur

In deze autoverhuur branche ben je veel tijd kwijt aan het voorkomen van fraude en het controleren van gegevens. Datakeeper versnelt het identificatieproces.

Meer informatie ›
Hypotheek header.

Hypotheken

Versnel het hypotheekproces en minimaliseer risico's met Datakeeper. Verifieer snel en veilig klantgegevens en integreer naadloos met jouw softwarepakketten.

Meer informatie ›