Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Sector

Autoverhuur

In deze branche ben je doorgaans veel tijd kwijt aan het voorkomen van fraude en het controleren van de gegevens van je klanten. Datakeeper biedt uitkomst! Samen met jou versnellen én versimpelen we het identificatieproces.

Autoverhuur header.

Een nieuwe vorm van online
klantidentificatie

Handmatige checks zijn tijdrovend, maar fraude is onacceptabel

Het is geen geheim dat huurauto’s niet alleen populair zijn bij de eerlijke burger. Daarom is de identificatie van klanten in deze sector altijd van groot belang. Je wilt volledig zeker weten dat je het echte rijbewijs, de echte creditcard en echte identiteitsgegevens van je klant hebt ontvangen. Dit kost kostbare tijd, maar is wel noodzakelijk.

💡 Voorkom fraude zónder dat het extra tijd kost. Gebruik Datakeeper voor klantidentificatie.
Een man die een auto verhuurt aan een vrouw.

Datakeeper zorgt voor een gemakkelijk digitaal proces

Ben je veel tijd kwijt aan handmatige controles? En zou je die tijd liever anders besteden? Met Datakeeper kies je voor een snellere doorlooptijd en betere service voor je klanten.

💡 Bespaar tijd en gebruik de Datakeeper app voor een betere service richting klanten.
Scannen van een QR-code om een auto te huren.

Samen komen we tot de beste oplossing

Datakeeper biedt diverse pakketten en op maat gemaakte producten aan. Zo kunnen we elke klant optimaal van dienst zijn. Wil je alleen de identiteitscheck inzetten of ook de Datakeeper login gebruiken? We helpen je graag het voor jouw bedrijf perfecte product samen te stellen.

💡 Kies voor service op maat. Stel dataverzoeken gemakkelijk samen met Datakeeper.
Een koppel die een auto hebben gehuurd.

Producten voor autoverhuur

Euro icoon.
Financiële check
Financiële checks voer je veilig uit met Datakeeper, voor de meest gevoelige processen. Denk aan het afsluiten van een hypotheek of een huurovereenkomst. Meer informatie ›
ID icoon.
ID-verificatie
Ontvang snel de geverifieerde identiteitsgegevens van je klant. Rechtstreeks vanuit de bron voor een veilig identificatieproces. Meer informatie ›
ID icoon.
KYC check
Het principe "ken je klant" wordt steeds belangrijker. De Know Your Customer check (KYC) doe je nu snel, veilig en gemakkelijk met Datakeeper. Meer informatie ›

Zij gebruiken Datakeeper al

Autohopper

Autohopper

Eenvoudig en veilig een auto huren met de Datakeeper app

Datakeeper: meer snelheid en gemak
voor elk bedrijf

Eenvoud

Na het versturen van het gegevensverzoek kunnen gebruikers de benodigde gegevens opvragen, die de organisatie als één overzichtelijk pakket ontvangt.

Alles-in-één

Onze wallet biedt toegang tot de gegevens van o.a. UWV, Belastingdienst, bankgegevens, etc. en combineert verschillende stappen zoals identificatie en het ondertekenen van documenten.

Dataminimalisatie

Vraag alleen de gegevens op die nodig zijn. Bijvoorbeeld alleen een geboortedatum, zonder dat je het BSN van het paspoort ontvangt.

Ontdek onze sectoren

Hypotheek header.

Hypotheken

Versnel het hypotheekproces en minimaliseer risico's met Datakeeper. Verifieer snel en veilig klantgegevens en integreer naadloos met jouw softwarepakketten.

Meer informatie ›
Vastgoed header.

Vastgoed

Als verhuurder wil je je woning verhuren aan een betrouwbare huurder. Datakeeper levert geverifieerde persoonsgegevens om de juiste keuze te maken.

Meer informatie ›