Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Ontwikkelaars

Seamless integratie.

Ontdek de mogelijkheden van Datakeeper API en implementeer onze services vlot in jouw projecten. Als developer bij Datakeeper ondersteunen wij jouw ontwikkelingsproces met onze expertise en uitgebreide implementatiebegeleiding.

Als ontwikkelaar ben je altijd op zoek naar de juiste informatie om jouw project tot een succes te maken. Wij begrijpen dit als geen ander en daarom bieden wij jou de technische specificaties en API-documentatie die je nodig hebt om van start te gaan.

Bij Datakeeper zijn we er om je te begeleiden bij het integreren van onze oplossingen in jouw applicaties, ongeacht of het nu gaat om web desktop, mobiele webapplicaties, mobiele applicaties of zelfs fysieke locaties. We willen het voor jou zo makkelijk mogelijk maken om onze oplossingen te gebruiken en daarom hebben we uitgebreide documentatie en tools beschikbaar om je te helpen bij het integratieproces.

Wij stellen onze API-documentatie inclusief sandbox toegang tot jouw beschikking om snel van start te gaan met Datakeeper Identity API.

Wij bieden een uitgebreid pakket aan ondersteuning om jouw implementatie van Datakeeper soepel te laten verlopen.

1. Schrijf je in voor de specs Ontdek de mogelijkheden van Datakeeper API en implementeer onze services vlot in jouw projecten. Als developer bij Datakeeper ondersteunen wij jouw ontwikkelingsproces met onze expertise en uitgebreide implementatiebegeleiding. Schrijf je in voor onze technische specificaties en API-documentatie om van start te gaan en bouw de toekomst met Datakeeper.
2. Integreer Datakeeper in jouw processen Bedenk waar je Datakeeper in je processen wilt inzetten en integreer. Wij bieden uitgebreide documentatie en tools om je te helpen bij het integratieproces. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden bij het integreren van onze oplossingen in jouw applicaties, ongeacht of het nu gaat om web desktop, mobiele webapplicaties of mobiele applicaties.
3. Test Datakeeper Test Datakeeper voordat je live gaat. Met onze documentatie en testsets waarborgen wij een vlotte implementatie. Technische analyses zorgen ervoor dat alles correct functioneert. En als je nog vragen hebt, staat ons team van experts voor je klaar om je te helpen.
4. Maak je klaar voor de lancering Maak je klaar voor de live gang. Samen zorgen we voor de compliancy checks, product configuratie en communicatie richting de klant. En dan is het zover: jouw implementatie van Datakeeper is live! Nu kunnen jouw klanten genieten van een snelle en veilige identificatie en jij kunt genieten van een soepele integratie met onze oplossingen.

Wat je van ons krijgt:

  • Onze postman collectie van onze API

  • Een uitlegvideo van de postman collectie voor extra ondersteuning

  • Informatie over onze actuele datapunten en documenten die beschikbaar zijn in Datakeeper

  • Een high-level architectuur van de flow

  • Adviesgesprekken om te kijken hoe Datakeeper het beste in jouw klantreis past

  • Begeleiding tijdens de (klant)testen en livegang

  • Nazorg na de livegang om eventuele problemen snel op te lossen

Wij streven ernaar om jouw ontwikkelingsproces zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Heb je nog vragen of suggesties, neem gerust contact op met ons team van experts. Wij staan klaar om jou te helpen!