Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Sector

Hypotheken

Het hypotheekproces is in de meeste gevallen complex, met veel manuele handelingen en de toenemende wettelijke regelgeving. Dit zorgt voor lange doorlooptijden en hoge kosten. Datakeeper biedt voor deze problemen een oplossing.

Neem contact op ›

Hypotheek header.

Betrouwbaar, snel en gepersonaliseerd hypotheekproces met Datakeeper

KYC controles zijn tijdrovend

Voordat je een hypotheekadvies kan geven is een KYC-procedure verplicht. Het verzamelen en verifiëren van klantgegevens is een tijdrovend en complex proces, met risico's op fouten en vertragingen. Datakeeper biedt hiervoor een veilige en efficiënte oplossing.

💡 Voorkom afwijzingen van aanbieders, zonder dat het extra tijd kost. Gebruik de KYC check van Datakeeper voor het onboarden van jouw klanten.
Een persoon die alle papierwerk handmatig doet.

Geverifieerde gegevens in één dataverzoek

Met Datakeeper kun je snel en gemakkelijk klantgegevens verzamelen en verifiëren. Onze app biedt toegang tot verschillende betrouwbare bronnen van persoonlijke en financiële informatie, zoals Identiteit, Basis Registratie Personen (BRP), Bankrekening, Inkomen (IB60), Arbeidsverleden en loon (UWV) en pensioen. Zo ben je er zeker van dat je de juiste gegevens hebt en voldoet aan de KYC-verplichtingen

💡 Ontvang altijd de juiste gegevens met Datakeeper terwijl je je aan de AVG wet- en regelgeving houdt.
Datakeeper data verzoek.

Koppeling met softwarepakketten

Door de integratie met verschillende adviespakketten kunnen hypotheekadviseurs nu nog eenvoudiger en sneller de juiste gegevens van klanten opvragen, zonder dat dit ten koste gaat van de privacy van de consument. Zo kun je bijvoorbeeld met de softwaretool van Figlo snel en makkelijk gegevens opvragen bij klanten via Datakeeper. De gegevens worden vervolgens automatisch in Figlo geladen, zodat je gelijk de hypotheek kunt berekenen.

💡 Kies voor een gemakkelijke integratie met Datakeeper. Ontvang de data in jouw eigen systemen.
Datakeeper app.

Op maat gemaakte service voor jouw proces

Door onze expertise en technologie te combineren met jouw kennis van de specifieke behoeften van jouw bedrijf, kunnen we samen een unieke set aan dataverzoeken samenstellen die volledig is afgestemd op jouw wensen. Zo zorgen we er samen voor dat je altijd de juiste data krijgt die je nodig hebt, op de meest efficiënte en kosteneffectieve manier.

Datatoevoegen op de Datakeeper app.

Hoe werkt Datakeeper voor jou en je klanten?

QR-code icoon.
Stap 1:

Je stuurt de klant een QR-code om de benodigde gegevens aan te leveren met Datakeeper. Bijvoorbeeld vanuit Figlo of een ander adviespakket.

Datakeeper bedrijfslogo.
Stap 2

Je klant download Datakeeper en wordt in de app begeleid om de juiste gegevens gemakkelijk op te halen bij de bron. Bij het versturen wordt om expliciete toestemming gevraagd.

Slot icoon.
Stap 3

Je bedrijf ontvangt de gegevens in jullie eigen omgeving. Datakeeper past dataminimalisatie toe, zodat je alleen de noodzakelijke gegevens ontvangt. Hiermee ben je gelijk AVG-compliant.

Producten voor Hypotheken

Euro icoon.
Financiële check
Financiële checks voer je veilig uit met Datakeeper, voor de meest gevoelige processen. Denk aan het afsluiten van een hypotheek of een huurovereenkomst. Meer informatie ›
ID icoon.
ID-verificatie
Ontvang snel de geverifieerde identiteitsgegevens van je klant. Rechtstreeks vanuit de bron voor een veilig identificatieproces. Meer informatie ›
ID icoon.
KYC check
Het principe "ken je klant" wordt steeds belangrijker. De Know Your Customer check (KYC) doe je nu snel, veilig en gemakkelijk met Datakeeper. Meer informatie ›

Zij gebruiken Datakeeper al

Autohopper

Autohopper

Eenvoudig en veilig een auto huren met de Datakeeper app

Datakeeper: meer snelheid en gemak
voor elk bedrijf

Eenvoud

Na het versturen van het gegevensverzoek kunnen gebruikers de benodigde gegevens opvragen, die de organisatie als één overzichtelijk pakket ontvangt.

Alles-in-één

Onze wallet biedt toegang tot de gegevens van o.a. UWV, Belastingdienst, bankgegevens, etc. en combineert verschillende stappen zoals identificatie en het ondertekenen van documenten.

Dataminimalisatie

Vraag alleen de gegevens op die nodig zijn. Bijvoorbeeld alleen een geboortedatum, zonder dat je het BSN van het paspoort ontvangt.

Ontdek onze sectoren

Autoverhuur header.

Autoverhuur

In deze autoverhuur branche ben je veel tijd kwijt aan het voorkomen van fraude en het controleren van gegevens. Datakeeper versnelt het identificatieproces.

Meer informatie ›
sociale verhuur header.

Sociale Woningverhuur

Voor elke woning zoek je een passende huurder. Datakeeper helpt bij het passend toewijzen van een woning.

Meer informatie ›