Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Sector

Vastgoed

Als verhuurder wil je je woning vanzelfsprekend verhuren aan een betrouwbare huurder. Om de juiste keuze te maken, heb je geverifieerde persoonlijke gegevens nodig. Datakeeper helpt.

Neem contact op ›

Vastgoed header.

Voorkom problemen: screen je
huurder met Datakeeper

Handmatige checks zijn tijdrovend.
Financiële tegenvallers onwenselijk.

Een gescreende huurder, passend bij je huurwoning. Dat is waar je naar op zoek bent. De juiste match! Met Datakeeper vraag je gemakkelijk geverifieerde inkomensgegevens op van kandidaat-huurders. Omdat deze rechtstreeks vanuit de bron komen, ondervang je met Datakeeper zoveel mogelijk eventuele financiële tegenvallers. Bovendien werkt het razendsnel!

💡 Voorkom financiële tegenvallers zonder dat het extra tijd kost. Gebruik Datakeeper voor de inkomenscheck.
Een vrouw die handmatig haar gegevens invult.

Datakeeper is al aan meerdere platformen verbonden

Ben je veel tijd kwijt aan handmatige controles? Tijd die je liever anders zou besteden? Met Datakeeper kies je voor een snellere doorlooptijd en betere service voor je klanten. Ook handig: Datakeeper is al aan meerdere platformen gekoppeld, zoals het OSRE-woningdossier.

💡 Bespaar tijd en gebruik de Datakeeper app voor een betere service richting je klanten.
Een man die blij achter zijn laptop zit.

Samen komen we tot de beste oplossing

Datakeeper biedt diverse pakketten en op maat gemaakte producten aan. Zo kunnen we elke klant optimaal van dienst zijn. Wil je alleen de inkomenscheck inzetten of ook de Datakeeper login gebruiken? We helpen je graag het voor jouw bedrijf perfecte product samen te stellen.

💡 Kies voor service op maat. Stel dataverzoeken gemakkelijk samen met Datakeeper.
Een koppel en hun kind die in een nieuw huis verhuist.

Producten voor vastgoed

Euro icoon.
Financiële check
Financiële checks voer je veilig uit met Datakeeper, voor de meest gevoelige processen. Denk aan het afsluiten van een hypotheek of een huurovereenkomst. Meer informatie ›
ID icoon.
ID-verificatie
Ontvang snel de geverifieerde identiteitsgegevens van je klant. Rechtstreeks vanuit de bron voor een veilig identificatieproces. Meer informatie ›
ID icoon.
KYC check
Het principe "ken je klant" wordt steeds belangrijker. De Know Your Customer check (KYC) doe je nu snel, veilig en gemakkelijk met Datakeeper. Meer informatie ›

Zij gebruiken Datakeeper al

Autohopper

Autohopper

Eenvoudig en veilig een auto huren met de Datakeeper app

Datakeeper: meer snelheid en gemak
voor elk bedrijf

Eenvoud

Na het versturen van het gegevensverzoek kunnen gebruikers de benodigde gegevens opvragen, die de organisatie als één overzichtelijk pakket ontvangt.

Alles-in-één

Onze wallet biedt toegang tot de gegevens van o.a. UWV, Belastingdienst, bankgegevens, etc. en combineert verschillende stappen zoals identificatie en het ondertekenen van documenten.

Dataminimalisatie

Vraag alleen de gegevens op die nodig zijn. Bijvoorbeeld alleen een geboortedatum, zonder dat je het BSN van het paspoort ontvangt.

Ontdek onze sectoren

sociale verhuur header.

Sociale Woningverhuur

Voor elke woning zoek je een passende huurder. Datakeeper helpt bij het passend toewijzen van een woning.

Meer informatie ›
Autoverhuur header.

Autoverhuur

In deze autoverhuur branche ben je veel tijd kwijt aan het voorkomen van fraude en het controleren van gegevens. Datakeeper versnelt het identificatieproces.

Meer informatie ›