Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Nieuw

Datakeeper laatste nieuwtjes

Nieuwe Klanten, groeiend ambassadeurschap en meer teamleden

De afgelopen weken waren weken van groei voor Datakeeper. Niet alleen hebben we volop nieuw klanten mogen begroeten waaronder Schepvastgoed, REBO, Sweco, Visch & Zeggelaar, Lemon Suite en Rabobank. We zijn ook gestart met nieuwe pilots en hebben maar liefst 5 nieuwe collega's mogen verwelkomen.

Datakeeper is verder volop bezig met het bekendmaken van de ID-wallet en de invulling met ons platform en zet de voordelen ervan volop in de schijnwerpers. Afgelopen week schitterden we op Money 20/20 met onze visie op de ID-wallet in combinatie met fraudebestrijding en speurden we de EIC Berlijn af voor de nieuwste security innovaties en tech updates.

Daar houdt het niet op. Deze week zijn we te vinden op het podium van de Provada! Customer Succes Manager Larissa Wezenberg laat samen met VerhuurtBeter zien hoe brondata de huurdersscreening en onboarding revolutioneert. En onze MD Leslie? Die geeft deze week niet één, maar twee spetterende optredens: op de Provada over 'Hoe kan je data voor je laten werken in het vastgoed?' en op de Identity Week waar hij uitlegt hoe brondata delen de start is van het groeiend gebruik van ID-wallets.

Deze enorme stappen zorgen er ook voor dat ons bedrijf blijft groeien, met nieuwe, getalenteerde mensen aan boord. Zo is ons team uitgebreid met maar liefst vijf nieuwe collega’s: twee salesmanagers, officemanager, marketeer, en een propositiemanager. En ook op dit gebied komt er nog meer nieuws aan. Kortom, bij Datakeeper zijn we klaar voor de toekomst en bruisen we van energie!

Houd ons in de gaten voor meer spectaculaire updates!

Lees meer nieuws berichten

De Belastingdienst en Datakeeper komen met een Self Sovereign Identity escape room

Lees nieuws bericht ›
Een eerlijke review van BPD Woningfonds

Lees nieuws bericht ›