Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

KYC

De gegevens van jouw klanten, veilig in een onafhankelijke data wallet.

AVG-proof met dataminimalisatie

Met Datakeeper stuur je dus gemakkelijk een dataverzoek uit. Op maat, met alleen de KYC-gegevens die je nodig hebt. Alle dataverzoeken zijn personaliseerbaar. Wil je bijvoorbeeld alleen de geboortedatum en naam uitvragen van het identiteitsbewijs? Dat kan!

💡 Datakeeper maakt niet alleen jouw KYC proces sneller en succesvoller, maar je werkt ook direct AVG-proof doordat je alleen de benodigde gegevens opvraag voor een dienst.
Dataminimalisatie van leeftijd voorbeeld.

Betrouwbare, herkenbare bronnen

Met Datakeeper kunnen je klanten persoonlijke gegevens verzamelen en delen uit meerdere databronnen, zoals overheidsinstanties en banken. Je klant logt in met DigiD en haalt zo gemakkelijk de Basis Registratie Personen op. Datakeeper zorgt er vervolgens voor dat alleen de benodigde gegevens gedeeld worden, zoals een adres.

💡 Betrouwbare databronnen van vertrouwde instanties, zoals de overheid en banken.

BRP van MijnOverheid met de Datakeeper app.

Hoe werkt Datakeeper voor jou en je klanten?

QR-code icoon.
Stap 1:

Je stuurt de klant een QR-code om de benodigde gegevens aan te leveren met Datakeeper.

Datakeeper bedrijfslogo.
Stap 2:

Je klant download Datakeeper en wordt in de app begeleid om de juiste gegevens gemakkelijk op te halen bij de bron. Bij het versturen wordt om expliciete toestemming gevraagd.

Slot icoon.
Stap 3:

Je bedrijf ontvangt de gegevens in jullie eigen omgeving. Datakeeper past dataminimalisatie toe, zodat je alleen de noodzakelijke gegevens ontvangt. Hiermee ben je gelijk AVG-compliant.

Vertrouwd door:

Datakeeper live in actie zien?